Via Delicia
Naše bábätko, naša prvotina - králičia paštéta. Pečený králik z českých chovov, trošku bravčového, čerstvá zelenina, soľ a korenie. Paštétu, ktorú si určite zamilujú aj Vaše...
P645
Pravá zverinová paštéta z diviaka, ktorá sa stala v poslednej dobe naším bestsellerom. Paštéta je prevoňaná divokým korením a jalovcom a je dobre roztierateľná. Zamiluje si ju...
P647
Chuť grilovaného a dozlatista upečeného kuriatka asi nemusíme nikomu popisovať. Ale predstavte si, že sme z takej dobroty vytvorili originálnu paštétu. Vynikajúca zmes...
P1148
Na panstvách bolo srnčie mäso v sezóne relatívne často na jedálenskom stole. Srnčie mäso je veľmi vyhľadávané pre svoju chuť aj dnes. V starých receptúrach sa často kombinuje so...
P649
Originálna kombinácia lahôdkovej paštéty a Olomouckých tvarôžkov. Dobre zrelý tvarôžek sme položili na pašteku a zapiekli priamo v sklenenom pohári. V každom pohári je skutočne...
P651
Ochutnajte jemné a šťavnaté kúsky z filiet sumčeka afrického vo vlastnej šťave. Chuťovo pripomína jemné morčacie mäso, niekomu chutí trochu ako tuniak, ale je oveľa šťavnatejší....
R004
Filety z kapra sú jemne údené na bukovom dreve, nakrájané na kúsky, vložené do pohárov a zaliate slnečnicovým olejom, doplnené korením. Mäso je bez kostí, príjemne aromatické,...
R003
Klasická bravčová konzerva - obsahuje kusy bravčového mäsa (99%) a soli tak akurát. Mäso pustí šťavu počas sterilizácie, teda sa môžete tešiť na šťavnatú pochúťku.
Zloženie...
M002
Údené bravčové mäso bez dusitanových solí, vyúdené klasickým spôsobom na bukovom dreve.
Zloženie výrobku: údené bravčové mäso ČR (90% pri sádke - bravčové mäso, jedlá soľ,...
M003
"Pred harmančekom šmykni, pred bezom kľakni". S takým rešpektom sa naši predkovia vyjadrovali o tomto kríku, ktorý prináša na jar aromatické kvety a na jeseň hrozno temne...
S001
Púpavový sirup sa vyrába z plne rozkvitnutých čerstvých kvetov púpavy lekárskej, ktoré sú ručne zbierané v slnečné jarné dni. Chuťovo je sirup veľmi podobný včeliemu medu, avšak...
S002
Mladé, čerstvo natrhané smrekové výhonky vrstvíme do nádoby striedavo s cukrom. Cukor vyťahuje z výhonkov šťavy, v ktorých sa rozpustí a vzniká sirup, ktorý filtrujeme a ešte...
S004
Stránka 4 z 7 -
73 položiek celkom