Pravá zverinová paštéta z diviaka, ktorá sa stala v poslednej dobe naším bestsellerom. Paštéta je prevoňaná divokým korením a jalovcom a je dobre roztierateľná. Zamiluje si ju...
Chuť grilovaného a dozlatista upečeného kuriatka asi nemusíme nikomu popisovať. Ale predstavte si, že sme z takej dobroty vytvorili originálnu paštétu. Vynikajúca zmes...
Na panstvách bolo srnčie mäso v sezóne relatívne často na jedálenskom stole. Srnčie mäso je veľmi vyhľadávané pre svoju chuť aj dnes. V starých receptúrach sa často kombinuje so...
Originálna kombinácia lahôdkovej paštéty a Olomouckých tvarôžkov. Dobre zrelý tvarôžek sme položili na pašteku a zapiekli priamo v sklenenom pohári. V každom pohári je skutočne...
Tradičná plnka z čerstvých rožkov, nášho údeného mäsa bez rýchlosolia, šľahaných vajec a zeleniny. Bežne sa plní do hydiny pred pečením a čo sa nezmestí, sa pečie spoločne s...
Ochutnajte jemné a šťavnaté kúsky z filiet sumčeka afrického vo vlastnej šťave. Chuťovo pripomína jemné morčacie mäso, niekomu chutí trochu ako tuniak, ale je oveľa šťavnatejší....
Filety z kapra sú jemne údené na bukovom dreve, nakrájané na kúsky, vložené do pohárov a zaliate slnečnicovým olejom, doplnené korením. Mäso je bez kostí, príjemne aromatické,...
Klasická bravčová konzerva - obsahuje kusy bravčového mäsa (99%) a soli tak akurát. Mäso pustí šťavu počas sterilizácie, teda sa môžete tešiť na šťavnatú pochúťku.
Zloženie...
Údené bravčové mäso bez dusitanových solí, vyúdené klasickým spôsobom na bukovom dreve.
Zloženie výrobku: údené bravčové mäso ČR (90% pri sádke - bravčové mäso, jedlá soľ,...
"Pred harmančekom šmykni, pred bezom kľakni". S takým rešpektom sa naši predkovia vyjadrovali o tomto kríku, ktorý prináša na jar aromatické kvety a na jeseň hrozno temne...
Púpavový sirup sa vyrába z plne rozkvitnutých čerstvých kvetov púpavy lekárskej, ktoré sú ručne zbierané v slnečné jarné dni. Chuťovo je sirup veľmi podobný včeliemu medu, avšak...
Mladé, čerstvo natrhané smrekové výhonky vrstvíme do nádoby striedavo s cukrom. Cukor vyťahuje z výhonkov šťavy, v ktorých sa rozpustí a vzniká sirup, ktorý filtrujeme a ešte...