Via Delicia
Rakytník rešetliakový je zdomácnený ovocný ker pochádzajúci z východu, niekedy nazývaný sibírsky zázrak. Vedeli ste, že plody rakytníka obsahujú niekoľkonásobne viac vitamínu C...
D014
Tradičná plnka z čerstvých rožkov, nášho údeného mäsa bez rýchlosolia, šľahaných vajec a zeleniny. Bežne sa plní do hydiny pred pečením a čo sa nezmestí, sa pečie spoločne s...
HT001
Keď bola úroda brusníc, vyrábala sa z nich vynikajúca marmeláda granátovej farby a sladkotrpkej chuti. Brusnicová marmeláda sa hodí na mazanie na chlieb, ale tiež výborne dopĺňa...
D002
Daniel bol považovaný za kráľovskú lovnú zver chovanú v mnohých panských odboroch. Teraz sa vyskytuje celkom hojne aj vo voľných poľovníckých revíroch. Má vynikajúce, chuťovo...
P014
Táto chuťovo výrazná paštéta z naloženého jeleňa a brusníc je skutočnou lahôdkou pre znalcov a milovníkov zverinových špecialít.
Zloženie výrobku: jelenie mäso 51%, bravčový...
P004
Najjemnejšia, najobľúbenejšia, najpredávanejšia - skrátka naša NAJ kačacia paštéta. Paštéta z kačacieho mäsa a kačacej pečene, doplnená o pečené jabĺčka a restovanú cibuľku....
P006
Naše bábätko, naša prvotina - králičia paštéta. Pečený králik z českých chovov, trošku bravčového, čerstvá zelenina, soľ a korenie. Paštétu, ktorú si určite zamilujú aj Vaše...
P001
Pravá zverinová paštéta z diviaka, ktorá sa stala v poslednej dobe naším bestsellerom. Paštéta je prevoňaná divokým korením a jalovcom a je dobre roztierateľná. Zamiluje si ju...
P003
Chuť grilovaného a dozlatista upečeného kuriatka asi nemusíme nikomu popisovať. Ale predstavte si, že sme z takej dobroty vytvorili originálnu paštétu. Vynikajúca zmes...
P013
Na panstvách bolo srnčie mäso v sezóne relatívne často na jedálenskom stole. Srnčie mäso je veľmi vyhľadávané pre svoju chuť aj dnes. V starých receptúrach sa často kombinuje so...
P005
Originálna kombinácia lahôdkovej paštéty a Olomouckých tvarôžkov. Dobre zrelý tvarôžek sme položili na pašteku a zapiekli priamo v sklenenom pohári. V každom pohári je skutočne...
P007
Tip
Tak orechovicu pozná snáď každý. Teda pálenku, v ktorej sa macerujú zelené plody z orecha. My sme našli starý recept na nakladané orechy. Proces je trochu zdĺhavý, orechy sa...
K005
Stránka 3 z 6 -
68 položiek celkom