Via Delicia
Tekuté korenie? Áno, počujete dobre. Jedná sa o prírodný výluh kvalitného korenia tej najjemnejšej chuti. Zvyčajne sa musí korenie povariť vo víne, aby sa vonné látky uvoľnili....
S005
Kvalitné cestoviny si zaslúžia poctivú omáčku z najlepších surovín. V prípade tejto sa jedná viac o bolonské ragú ako o omáčku. Je to ingredienciami nabušená perla s vysokým...
HT003
Zabudnutá kombinácia dvoch ovocí, ktoré dozrievajú v rovnakom čase. Jarabiny dodávajú hruškám ružovkastú farbu, ale predovšetkým vzniká nezameniteľná chuť, ktorá rozhodne stojí...
K001
Smotanové omáčky na cestoviny sa tešia stále väčšej obľube. Pripravili sme pre vás túto omáčku plnú húb podusených na masle a na cibuľke, zjemnenú smotanou. Omáčku varíme iba z...
HT002
Jablká pečieme v predhriatej rúre, až zmäknú a chytia tú správnu skaramelizovanú vôňu. Pridávame voňavé korenie a hlavne maslový karamel, pripravovaný z cukru a čerstvého masla....
D009
Víťazný recept zo súťaže Flora Džem 2019 od autorky pani Veroniky Rauschovej. Oproti lekvárom sa tento slivkový džem varí oveľa kratšiu dobu, preto v ňom ucítite sviežu chuť...
D019
Červené ríbezle boli nepostrádateľným ovocím na výrobu štiav, marmelády a želé, pre svoju výraznú chuť, krásnu farbu a veľký obsah pektínov. Preto sa pár kríkov vždy pestovalo...
D011
Vôňu a chuť jahôd určite každý z nás pozná. Ochutnajte náš džem z vyzretých jahôd, ktorý je výborný ako na palacinky či vafle, ale aj do bieleho jogurtu pre zdravú desiatu....
D016
Čierne ríbezle sú nabité vitamínmi a nádherne aromatické. Džem z neho je vynikajúci a má široké využitie v kuchyni. Môžete ho namazať na chlieb, použiť do torty, ochutiť s ním...
D012
Áno, čítate dobre, smrekové výhonky sú skutočne základom tohto neobvyklého džemu príjemnej živicovej vône a chuti. Smrekové výhonky sa používali na prípravu sirupu a čaju, my...
D015
Víťazný recept zo súťaže Flora Džem 2018 od autorky pani Kvetuše Hildebrandtovej. Ochutnáte výraznú chuť višní, pravý trstinový rum im dodáva veľmi príjemnú arómu.
Zloženie...
D018
Naša „Zelenináda“ je lahôdková zmes bežnej a menej obvyklej zeleniny, ktorá prešla mliečnym kvasením (ako kyslá kapusta). Chuť sme ešte vylepšili koreneným lákom z jablčného...
Z001
Stránka 1 z 6 -
68 položiek celkom