Ochutnajte jemné a šťavnaté kúsky z filiet sumčeka afrického vo vlastnej šťave. Chuťovo pripomína jemné morčacie mäso, niekomu chutí trochu ako tuniak, ale je oveľa šťavnatejší....
Filety z kapra sú jemne údené na bukovom dreve, nakrájané na kúsky, vložené do pohárov a zaliate slnečnicovým olejom, doplnené korením. Mäso je bez kostí, príjemne aromatické,...
Predstavte si riadne nakorenené porcie kapra na cibuľke, zaliate pivným mokom a všetko zvoľna pečené, až sa pivo takmer vyvarí. Svalových kostí, tzv. vidličiek, sa báť nemusíte,...
Pstruh dúhový, vylovený z čistých vôd pohoria Jeseníkov, zo pstruhární v našom okolí. Používame výhradne čerstvé pstruhy, ktoré varíme v pare, dopĺňame lyžičkou prepusteného...