BRAVČOVÉ MÄSO
Na výrobu pečeňovej paštéty používame bravčovú pečeň, údenú aj neúdenú bravčovú ples a bravčový lalok.
RESTOVANÁ CIBUĽKA
Aby sme paštéte dodali ten správny šmrnc, melieme ju spoločne s restovanou cibuľkou.
RODINNÝ RECEPT
Starý rodinný recept na paštétové korenie sme použili pri výrobe tejto klasiky. Ide o obľúbenú pochúťku, ktorá sa vyrábala počas domácich zabíjačiek.
NA ČO SA PEČEŇOVÁ PAŠTÉTA HODÍ?
Taká naša klasika, naozaj tradičná pečeňová paštéta, ktorá chutí všetkým milovníkov mäsa a fanúšikov zabíjačkových pokrmov
Pokiaľ chystáte malé pohostenie pre priateľov či rodinu, odporúčame natrieť na kúsky bagety či rožku a doplniť o nakrájanú čerstvú jarnú cibuľku
ZLOŽENIE VÝROBKU: Bravčové mäso (ČR), bravčová pečeň 30%, cibuľa 18%, údené mäso (bez pridaných rýchlosolí), paštétové korenie, jedlá soľ
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: Mäsový výrobok, konzerva, bezlepkový výrobok
AKO SKLADOVAŤ? Skladujte pri teplote do 30 ° C, po otvorení uchovajte v chlade do +6 ° C a spotrebujte do 3 dní.
ĎALŠIE JEMNÉ PAŠTÉTY:
Pečeňová paštéta s restovanou cibuľkou
Kačacia paštéta s pečenými jabĺčkami
Zapečený tvarôžek na bravčovej paštéte
Paštéta z grilovaného kuriatka jemná
ČESKÉ BRAVČOVÉ MÄSO
Zakladáme si na kvalitných surovinách, teda aj bravčové mäso a pečeň získavame od českých dodávateľov, ktorí majú tú najvyššiu kvalitu.