KAPOR CIBULIAK
Predstavte si riadne nakorenené porcie kapra na cibuľke, zaliate pivným mokom a všetko zvoľna pečené, až sa pivo takmer vyvarí.
NA PIVE
Kapra cibuliaka perfektne dolaďuje pridanie piva, ktoré dodá kaprovi skvelú chuť.
BEZ KOSTÍ
Svalových kostí, tzv. vidličiek, sa báť nemusíte, sú zmäknuté a rozpadajú sa podobne ako u sardiniek v oleji.
NA ČO SA KAPOR CIBULIAK HODÍ?
Kapra cibuliaka na pive je najlepšie podávať s čerstvým vypečeným chlebom
Ak máte radi ázijskú kuchyňu vyskúšajte kapra podávať s ryžou s troškou sójovej omáčky
ZLOŽENIE VÝROBKU: Český kapor 76%, cibuľa, pivo 4%, jedlá soľ, korenie
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: Výrobok z rýb, konzerva, obsahuje alergény ryby, laktózu, lepok
AKO SKLADOVAŤ? Skladujte pri teplote do 30 ° C, po otvorení uchovajte v chlade do +6 ° C a spotrebujte do 3 dní.
NAŠE RYBIE ŠPECIALITY
Kapor cibuliak na pive
Pstruh na masle pošírovaný
Sumček africký filety vo vlastnej šťave
Údený kapor v slnečnicovom oleji
ČESKÝ KVALITNÝ KAPOR
Kapre pochádzajú z rybníkárskych oblastí - Treboňska a Pálavy. Nemusíte mať strach z pichľavých kostí, sú zmäknuté, podobne ako pri sterilizovaných výrobkoch z morských rýb. Presvedčte sa sami a vyskúšajte ich.