Kačacie stehná
V pohári sú natlačené dve veľké kačacie stehná.
REGIONÁLNA POTRAVINA
Kačacie stehienka vo vlastnej masti pečené získali ocenenie Regionálna potravina v roku 2016.
NA ČO SA STEHIENKA HODIA?
Kačacie stehienka sa dajú podávať studené so šalátom, ale najlepšie sú rozpečené na panvičke alebo v rúre na troške masti v ktorej sú obalené - podávané s kapustou a knedľou alebo s opekanými zemiakmi.
Ak máte radi modernú kuchyňu, vyskúšajte kačacie stehienka dať do jarných závitkov - v kombinácii s mangom, uhorkou, ryžovými rezancami a sójovou omáčkou vytvoríte osviežujúci pokrm
ZLOŽENIE VÝROBKU: Kačacie stehná 2 ks (ČR, priemerne 620 g pred tepelnou úpravou), jedlá soľ, rasca
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: Mäsový výrobok, konzerva, bezlepkový výrobok
AKO SKLADOVAŤ? Skladujte pri teplote do 30 ° C, po otvorení uchovajte v chlade do +6 ° C a spotrebujte do 3 dní.
NAŠE DOBROTY Z MÄSA
Kačacie stehienka vo vlastnej masti pečené
Pečený králik s bravčovým bôčikom
Bravčové mäso vo vlastnej šťave
Bravčové mäso z udiarne údené bukovým dymom
Hovädzie mäso na korení
Pečená prepelica s divokým korením
Jahňacie pečienka jemne korenené
KVALITNÉ KAČACIE MÄSO
Zakladáme si na kvalitných surovinách, teda aj kačacie stehná získavame od českých dodávateľov, ktorí majú tú najvyššiu kvalitu.